Bejelentkezés
BUDAPESTPORTAL.HU

BUDAPEST
PORTÁL

budapest

Info

BUDAPESTPORTAL.HU
/hirek/egeszseg/horoszkop/

Budapest cégkereső - budapestportal

Minden ami Budapest, cégkereső, budapesti cégek. Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket?


Legújabb twittek

Keresés
The Wayback Machine - http://web.archive.org/http://www.budapestportal.hu:80/hirek/egeszseg/horoszkop/

Horoszkóp

Harmonet

Heti Style-Art-Party horoszkóp 2012. november 17-től 23-ig

Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Szombati HarmoNet horoszkóp 2012-11-17

Ma fáradtabbnak érezhetjük magunkat, de mégsem tudunk ráhangolódni a pihenésre. Egy nap alatt akarjuk behozni az elmaradt házimunkákat. Kötelességtudatunk tökéletes eredményre sarkall. Ma együnk rostban gazdag táplálékokat, időszerűek a zöldfélék, amelyek egyébként is gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban. Ránk fér némi kalcium tartalmú élelmiszer (pl. tejtermék) is, hiszen erre csontrendszerünknek lehet szüksége.

Magyarország napi Harmóniakártyája (2012-11-16)

Ma érdemes meditálni és lelki gyakorlatokat végezni!

Heti szexhoroszkóp 2012. november 16-tól 22-ig

Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2012-11-16

Ma rendkívüli szorgalommal és kitartással dolgozunk. Nem bánjuk a plusz feladatokat, sőt örülünk, hogy hasznosnak érezhetjük magunkat. A pénteki hangulat dacára, akár még túlórázni is benn maradunk. Ma a bőrünk lehet érzékenyebb, súlyosabban nyilvánulhatnak meg az allergiás folyamatok. Az ekcéma a legkellemetlenebb bőrallergia, gyakori, hogy a szappan, vagy a mosogatószer váltja ki. Megoldás lehet, ha kizárólag folyékony szappant használunk, gumikesztyűben mosogatunk.

Magyarország napi Harmóniakártyája (2012-11-15)

Ma végy búcsút elavult részeidtől, programjaidtól, viselkedésmintáidtól, különösen, ami a versengő, harcos, támadó hozzáállást illeti.

Heti anyukák és babáik horoszkóp 2012. november 15-től 21-ig

Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.

Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2012-11-15

Ma optimistán nézzük életünk nehézségeit. Hiszünk benne, hogy megtaláljuk a megoldásokat, és talán még lépéseket is teszünk a jobb jövő felé. Ha tanulmányokat fontolgatunk, akkor ma nézzük át a tanfolyamok kínálatát! Ma több táplálékra tartunk igényt, ám érdemes mértékletesebbnek lennünk, hiszen meg kellene kímélnünk a májunkat. Törekedjünk rá, hogy friss, tartósítószer és színezékmentes élelmiszereket fogyasszunk. A legjobb, ha a gyümölcsök is helyet kapnak az étrendünkben.

Szerdai angyali üzenet: segítség

Az angyali birodalmak lakóinak feladata és hivatása egyben az embernek való segítségnyújtás - amely számtalan formát ölthet. Honnan tudjuk, hogy angyali segítséget kapunk?

Heti vagyonhoroszkóp 2012. november 14-től 20-ig

Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.

Astronet

Az "angyal" mentette meg

Egy példa a fizikai síkon való közbelépésre, ami rövid idővel ezelőtt történt, egy nagyon kedves kis történet, bár ezúttal „csak” egy életet mentett meg.

A köztünk élő kanálhajlítókat keresik

Különleges képességű emberek élnek közöttünk. Tárgyakat mozgatnak, jövőbe látnak, információt továbbítanak, szellemekkel beszélgetnek. Olyan dolgokra képesek, amelyek a fizika törvényeivel évszázadok óta nem megmagyarázhatóak. Most úgy tűnik eljött az idő, hogy megismerhessük őket.

Gyógyulj a Schroth-kúra segítségével!

Ez a böjt lehetővé teszi, hogy a test minden porcikája és sejtje eggyé válva, tisztító mechanizmust indítson be a szervezetben.

Az alkotó álom

Már az ókori egyiptomiak tudták, hogy az álmokat csak akkor érthetjük meg, ha az egész ember egyéniségét és életkörülményeit elemezzük. Az ókori görög bölcs, Artemidórosz utazásai során több ezer álmot gyűjtött össze, a bennük megjelenő jelképeket feldolgozta és elemezte.

Hatnak egymásra az emberi erőterek

Lelkivilágunk alaposabb megismerésével boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásaival szinte senki nem foglalkozott.

A túlvilág tisztelete - a halottak napja

Az ősi Rómában Feraliának vagy parentáliának nevezték a halottak napját, és február 21-én tartották. A gyerekek, a szülők, testvérek meglátogatták elhunyt rokonaik sírját, és ott áldozatot mutattak be. A szegényebbek virágot, a gazdagabbak gyümölcsöt, só

Sóterápia gyakorlati példákkal

A sóval való gyógyítás évezredes hagyományra tekint vissza. Azóta hol mindent gyógyítónak kiáltották ki, hol elátkozták, a só minden magasságát és mélységét átélte a történelmi, misztikus és tudományos alkalmazásoknak. Ami biztos, áldásos hatással bír. Érdemes kipróbálni.

Gyógyíts mágiával!

Ha valaki beteg a környezetedben és segíteni szeretnél rajta, vesd be a gyógyító mágiát.

Életed két legnagyobb kihívása

Észre vetted már, hogy hajlamos vagy körülvenni magad mindennel, ami a személyes biztonságodat garantálja? Amennyire biztonságos az életed, éppen annyira kötött is. Két fontos kihívás is van az benne, ami megköveteli tőled, hogy elengedd a biztonságot és felszabadítsd magad.

Mit jelent a neved, és hogyan számolj vele?

Hogy éreznéd magad, ha holnaptól megváltozna az arcod? Elképesztő érzés lenne, ha belenéznél a tükörbe, és nem saját megszokott arcod mosolyogna vissza rád? Gyakorlatilag újra kellene kezdened az egész életedet. Ha megváltoztatod a neved, az olyan mintha megváltozna az arcod!