Bejelentkezés
BUDAPESTPORTAL.HU

BUDAPEST
PORTÁL

budapest

Info

BUDAPESTPORTAL.HU
/hirek/egeszseg/

Budapest cégkereső - budapestportal

Minden ami Budapest, cégkereső, budapesti cégek. Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket?


Legújabb twittek

Keresés
The Wayback Machine - http://web.archive.org/http://budapestportal.hu:80/hirek/egeszseg/

Kiemelt AJÁNLATUNK

Nyomtatókellék Szaküzlet
Eredeti, utángyártott és töltött lézertonerek, tintapatronok mérföldekkel olcsóbban, mint a nagyáruházakban! Ha nem hiszi, hívjon minket! Ugye nem akar a válság közepén többet költeni, mint amennyit kell?
Tux-Net Bt
On-line marketing tevékenységünk segítségével jelentős jövedelemre és megtakarításra tehet szert. Vezetőket kersünk! Próbálja ki a segítségünkkel beszerezhető mindennapi életben használatos termékeket, melyek használata jelentős megtakarítást jelent az Ön számára. Minden ügyfelünkkel személyes kontaktus kialakítására törekszünk, így személyes kapcsolatunkkal biztosítjuk, a megbízható és korrekt vásárlást, melyre komoly garanciát biztosítunk. Miért éri meg Önnek? A termékeket házhoz szállítjuk, termékek jelentős megtakarítást tesznek lehetővé, egyedül álló garancia. Keressen! Győződjön meg személyesen ajánlatunkról. Cégünk 2002-ben alakult. Ügyfeleinknél az informatikai biztonság üzemeltetésével, fejlesztésével, telephelyek közötti biztonságos kapcsolat kialakításával foglalkozunk. Eddigi megoldásaink + Linux alapú tűzfal + Cleopatra ügyfél hitelesítő renszer + Linux alapú infoterminál szoftver + Egyedi beágyazott alkalmazások ÚJ: 15/18 V-on motor minőség ellenőrző készülék szakítás mérő berendezés Társaságunk az általunk menedzselt tûzfalakhoz kifejlesztett egy PKI alapú ügyfélazonosító és csatlakozás biztosító kaput (Cleopatra hitelesítés). A szoftver tartalmazza a szerver oldali elemeket, illetve egy alkalmazást melyen keresztül az hitelesítési jeggyel rendelkezõ kliens kommunikálhat a tûzfal mögött elhelyezett védett kiszolgáló alkalmazással. WEB megjelenését egy valós elektronikus irodává alakítjuk úgy, hogy a kialakítorr elektronikus ügyviteli rend minél jobban alkalmazkodjon az Ön jelenlegi rendszeréhez. Céges intranet rendszerek kialakítása, programozása, védett kapcsolat biztosítása telephelyek közé, illetve munkatársak otthoni munkájának informatikai támogatása - távmunka -. Linux-Windows vegyes rendszerre adatfeldologzó alkamazások.
Euro-Cart Kft
A Gokart Center Óbuda 2001. novemberében nyilt meg. Terveinknek megfelelően Budpest legnagyobb és leghosszabb indoor gokart pályáját építettük meg, 3000 m² és 320 m hosszúságú pályájával. A jelenlegi meghosszabított pálya 400 m. A gokartozni vágyok részére egy biztonságos de élvezetes, egyenesekkel és különböző nehézségü kanyarokkal vegyesen nehezitett pályát terveztünk. A lehetőségeink adottsága miatt, szakitani kivántunk a benzingőzös, kipufogógázos büdös gokartcsarnokokal, természetes szellőzésünk mellet elszívó berendszer biztositja a megfelelő levegő tisztaságát. Télen fűtött / min. +15 fok , nyáron hűtött, max.+24 fokos kellemes hőfok várja a vendégeket. Aljzatunk viakorol mely teljes mértékben tökéletes a gokartpálya csúszásmentes és ideális ívének a megtalálására. Hangszigetelt különtermünk akár 120 fő befogadására is alkalmas, és vendéglátásra is lehetőséget ad. Innen a hangszigetelt üvegfalon és monitorokon folyamatossan követni lehet a pályán történő eseményeket. Termünk céges rendezvének, sajtótéjékoztatók, nyeremény átadások, évvégi záróesemények, vagy akár legény és leány búcsúk vagy születés napi bulik megrendezésére is kivállóan alkalmas. Extra lehetőségként 5 géposztálallyal, és a nagy digitális kijelző információkat ad a vendégeknek a verseny közbeni köridőkről.
 

Egészség

Általános közérzetjavító, méregtelenítő biorezonanciás eljárások

2012. február 13., hétfő 10:57

biev1.jpgDohányzásról leszoktató , Fogyókúrás,   A biofizika korszerű módszerének köszönhetően sejtszinten, azonnali hatással szűntethető meg a dohányzással szervezetbe kerülő káros anyagok információja. Egy alkalom elegendő, hogy a leszokást legjobban akadályozó kínzó nikotin utáni vágytól megszabaduljon

Tovább

Egészség megőrzés - cseppek.hu

Mit üzen a testünk?

A sorozat második előadásának címe: „Bőrünk épsége és szépsége életkorunk előrehaladtával”, Előadó: Dr. Suhajda Kornélia bőrgyógyász a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. osztályvezető főorvosa.

Előadás: Alvás, álom és az alvás zavarai

Videó beszámolónk Dr. Köves Péter „Alvás, álom és az alvás zavarai” című előadásáról.

Megnyitó: Alvás, álom és az alvás zavarai

A San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Köves Péter „Alvás, álom és az alvás zavarai” című előadását megelőző megnyitóról készült videó beszámolónk.

A Slimexpo-n jártunk

Pavilonok, tánc bemutatók, látványkonyha, kóstolók, oxigén bár. Ezekkel várja a látogatókat a karcsúság-, szépség- és egészség Fesztiválja.

A gepárd és a gyerekzseni

Kevés ember van ma Magyarországon, aki annyi családdal és annyi gyerekkel találkozott volna szakmai értelemben, mint dr. Ranschburg Jenő. A Prima Primissima-díjas pszichológus félévszázados pályája alatt nagyot változott a világ, de ő mindig naprakész tanácsokat nyújt a szülőknek a könyveiben és az előadásaiban.

Dr. Ranschburg Jenő: A tehetséges gyerek

Az óbudai San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Ranschburg Jenő a Károly Róbert Főiskola egyetemi tanára tart előadást "A tehetséges gyerek" címmel.

Lélek és halál

Az óbudai San Marco Szabadegyetem keretében Radnóti László újságíró beszélget Jelenczki Ist­ván filmrendezővel, Dr. Sán­dor Judit jogász-bioetikussal, Dr. Vezse­nyi Károly anesz­te­zio­ló­gus orvossal valamint Prof. Dr. Pin­tér Endre sebésszel a lélekről és a halálról.

Vízi-tornázási lehetőség

...  Egy kicsit több van rajtam? Nem merem bevallani, hogy az ízületeim nem bírják az ugrálást a fitnesz-teremben? Semmi vész. Mert tudjátok mi az, hogy vízi-torna? Hát aquafitness. Csak így, magyarosan.

Előadás+Kérdések: Tra­u­ma­ti­kus élmé­nyek kre­a­tív fel­dol­go­zása a művészetben

A San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Gere­vich József: Tra­u­ma­ti­kus élmé­nyek kre­a­tív fel­dol­go­zása a művészetben című előadásáról készült videó beszámolónk.

Megnyitó: Tra­u­ma­ti­kus élmé­nyek kre­a­tív fel­dol­go­zása a művészetben

Videó beszámolónk Dr. Gere­vich József: Tra­u­ma­ti­kus élmé­nyek kre­a­tív fel­dol­go­zása a művészetben című előadásáról.

Gyógyítás - cseppek.hu

Dr. Mártai István: Elsősegélynyújtás - sürgősségi betegellátás

Az óbudai San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Mártai István, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója tart előadást "Elsősegélynyújtás - sürgősségi betegellátás" címmel.

Kérdések: Létezik komplementer orvoslás

A San Marco Szabadegyetem keretében Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD.: „Létezik komplementer orvoslás” című előadását követő kérdésekről készült videó beszámolónk.

Megnyitó: Létezik komplementer orvoslás

A San Marco Szabadegyetem keretében Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD.: „Létezik komplementer orvoslás” című előadását megelőző megnyitóról készült videó beszámolónk.

Előadás: Létezik komplementer medicina

Videó beszámolónk Prof. Hegyi Gabriella PhD. „ Létezik komplementer orvoslás” című előadásáról.

Kevesebb gyógyszer - a Komplementer Medicina segítségével

A San Marco Szabadegyetemen december 13-án előadó Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD-val beszélgettünk.

Haladás az orvosi biotechnológiában

A biotechnológia tudományágán belül is az orvosi biotechnológia a XXI. század alkalmazott tudományainak egyik legkiemelkedőbben fejlődő ágazata. 2010. november 29. - december 1. között Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában orvosi biotechnológiai konferenciát rendeznek a Hotel Corsoban.

Kérdések: Orvoseti­ka – bioetika

A San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Kovács József: „Orvoseti­ka – bioetika” című előadását követő kérdésekről készült videó beszámolónk.

Előadás: Orvoseti­ka – bioetika

Videó beszámolónk Dr. Kovács József: „Orvoseti­ka – bioetika” című előadásáról.

Megnyitó: Orvoseti­ka – bioetika

A San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Kovács József: „Orvoseti­ka – bioetika” című előadását megelőző megnyitóról készült videó beszámolónk.

Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD: Létezik komplementer orvoslás

Az óbudai San Marco Szabadegyetem keretében Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD a Yamamoto Intézet igazgató főorvosa, a PTE ÁOK IOI Komplementer Medicina Tanszék tanszékvezetője tart előadást "Létezik komplementer orvoslás" címmel.